вівторок, 7 червня 2011 р.

Всім читачам

Блог "Медіа-2011" вітає всіх читачів!
Тепер численні комісії не відволікатимуть працівників  навчальних закладів від виконання основних обов’язків. Кабінетом Міністрів України підтримано пропозицію Міністерства освіти і науки, молоді та спорту щодо припинення перевірок у навчальних закладах у період державної підсумкової атестації, вступної кампанії та на початку навчального року.
 Минулорічний досвід запровадження такого мораторію дав позитивні результати.
Щорічно травень-червень та перша половина вересня є найбільш завантаженими у навчальних закладах. Це час відповідальних заходів, які потребують зосередженості усього колективу:  проведення підсумкового оцінювання навчальних досягнень учнів, державної підсумкової атестації, видача документів про освіту, підготовка до зовнішнього незалежного оцінювання, іспити у професійно-технічних та вищих навчальних закладах, організаційна робота щодо початку навчального року.
Припинення протягом цього періоду перевірок різними службами і відомствами зменшить кількість звітних матеріалів, надасть можливість  керівникам та працівникам навчальних закладів безпосередньо займатися організацією навчально-виховного процесу.

Немає коментарів:

Дописати коментар